i4Support -

Referenties

Jet-Net projectleider Martijn Schouwstra: 

Inge was een zeer welkome toevoeging aan ons team bij de organisatie van Jet-Net Career Day Zuid. De afstemming met Inge verliep erg soepel, zowel 1-op-1 als in teamverband. Ze bewaakt goed de wederzijdse verwachtingen gedurende het proces. Wat ik aan Inge waardeer is dat ze veel vaart kan maken op de momenten dat het er toe doet en zich daarin erg flexibel heeft opgesteld. Ook heeft ze zich het concept van de Career Day snel eigen kunnen maken. Het evenement was zeer geslaagd en mede door Inge tot in de puntjes geregeld.


MCS Suppport eigenaar Irene van de Mortel:

Vorig jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, vanaf dag 1 bleven de opdrachten komen. Heerlijk om elke dag bezig te zijn met hetgeen waar ik goed in ben: marketing, communicatie en sales ondersteunen bij bedrijven.

Maar naast de voorkant is de "achterkant" minstens zo belangrijk. De administratie werd meer en meer, er kwam een medewerker bij en ga zo maar even door. Office management is niet mijn sterkste punt en daarbij heb ik er weinig mee. Inge van i4Support is mijn reddende engel. Zo maakt ze bijvoorbeeld al mijn facturen en helpt ze me bij administratieve vraagstukken. Afspraken worden nagekomen. Het scheelt me veel tijd en er wordt altijd meegedacht. Dat zijn exact de punten die voor mij belangrijk zijn!


Sterrenburg Consultancy eigenaar Piet Sterrenburg: 
i4Support ontzorgt mij door al mijn administratieve werkzaamheden uit handen te nemen. 


Peter Jansen Verzekeringen Directeur Peter Jansen:

i4Support verzorgt mailings, biedt ondersteuning aan de commerciële binnen- en buitendienst en zorgt voor bemanning tijdens zwangerschapsverlof en/of vakantie. Verder biedt i4Support prima ondersteuning bij uitleg van de Office software. Onze ervaringen met de dames zijn uitstekend. i4Support werkt duidelijk en zeer efficiënt. De dames zijn kundig, gemotiveerd en representatief.


Stimulus Programmamanagement Controller R. Timmermans:
Stimulus is een overheidsorganisatie die Europese subsidieprogramma's uitvoert. Hiervoor dient Stimulus aan strenge Europese eisen en deadlines te voldoen, waarbij het afbreukrisico hoog is. Dit kenmerkt zich door perioden met hoge piekbelasting. In die periode is extra capaciteit op secretarieel gebied vereist, waarbij Stimulus al jaren naar volle tevredenheid een beroep doet op Inge en i4Support. Vanaf 2009 t/m 2012 verzorgde i4Support de gehele secretariële dienstverlening op projectbasis. Met name de flexibiliteit, professionaliteit alsmede de kundigheid ervaren wij als zeer positief!


Consilio Advies B.V. Directeur P.L.M.L. Hardy:

 i4Support is prima in staat gebleken om op korte termijn op adequate wijze met haar medewerksters pieksituaties op te vangen. Kantelberg bleek aan het bondige verzoek: "regel a.u.b. de verhuizing, regel a.u.b. relatiegeschenken, regel a.u.b. telecommunicatie", voldoende te hebben om op kordate wijze te ondersteunen. En dit op een enthousiaste meedenkende wijze. i4Support ontzorgt.


Stimulus Programmamanagement, Financieel Adviseur Eline de Graaff:

Vanuit Stimulus Programmamanagement werk ik nu ruim zes jaar samen met Inge. Met Inge is het heerlijk werken. Inge is punctueel, flexibel en denkt mee. Inge ziet daarnaast ook werk, zodat je taken aan haar kunt overlaten, zonder dat je dit expliciet hoeft te vragen. Dat is precies wat ik verwacht bij secretariële ondersteuning. Ook is Inge erg goed met de laatste computertechnieken, wat er voor zorgt dat Inge je bij allerlei soorten computerprogramma's kan helpen om je eigen werkzaamheden te optimaliseren. Omdat Inge ook erg collegiaal is, past zij zich snel aan in een nieuw team. Al met al hoop ik nog lang met Inge te kunnen samenwerken.


FELTEN Wire & Cable Solutions BV, Directeur Maurice Felten:

Voordat ik als zelfstandig ondernemer begon, was Inge een bekende van mij als ex-collega. Toen ik mijn eigen bedrijf startte, heb ik haar direct ingeschakeld om mij gedurende de eerste tijd te ondersteunen met het secretariaat. Inge heeft de werkzaamheden perfect uitgevoerd en een professioneel secretariaat opgezet voor FELTEN Wire & Cable Solutions BV. Haar werkwijze is persoonlijk en enthousiast. Inge begrijpt met een half woord wat je bedoelt. Door deze manier van doen, zorgt zij voor maatwerk. Ik ben zeer tevreden over i4Support. Doordat Inge van alle markten thuis is, maakt zij waar wat je verwacht. Ik beveel i4Support van harte aan!


Hagen Interim en Advies, owner/ accountant Ruud Hagen:

Ik heb Inge leren kennen als een gedreven ondernemer bij wie kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Asl je een opdracht geeft, weet je dat het goed en tijdig uitgevoerd wordt. Ontzorgen wordt door Inge op een hoger niveau gezet.

i4Support

Dorpstraat 173a

5504 HE VELDHOVEN

 

Tel: 040 230 13 34

E-mail:

Ontwerp en techniek © 2014-2021 Montay Media